6.000 Ft/fő/éj

A földszinten 3 darab északi oldalra /kilátóra néző/ szobánk van, 2 illetve 2+1 ágyas, az itt található szobák ára 6.000 Ft / fő / éjszaka, reggelivel, idegenforgalmi adó nélkül.

földszinti franciaágyas szobák 2x2 főre
földszinti franciaágyas lányos szoba 2 főre
földszinti franciaágyas szoba 2 főre
földszinti franciaágyas szoba 2 főre
3.500 Ft / fő / éj

Az első emeleten van a  turista kategória,  2 darab északi fekvésű 8 férőhelyes / emeletes ágyas /, 1 darab déli fekvésű 6 férőhelyes / emeletes ágyas / ezeknek az emeletes ágyas szobáknak az ára 3500 Ft/fő/éj, ami tartalmazza a reggelit, idegenforgalmi adó nélkül.

Az első emeleten van még 1 darab szintén déli fekvésű 3 férőhelyes / francia ágyas + egy külön ágy / ennek a szobáknak az ára 6.000 Ft / fő / éjszaka, reggelivel, idegenforgalmi adó nélkül.

első emeleti francia ágyas 2+1 fős
első emeleti francia ágyas 2+1 fős

 

 

 

 

A második emeleten, vagyis a tetőtérben 2 darab északi fekvésű, és 2 darab déli fekvésű szoba van, mind a 4 szoba 3 fő befogadására alkalmas, az áruk pedig 6.000 Ft / fő / éjszaka, reggelivel, idegenforgalmi adó nélkül.

6.000 Ft / fő / éj

A 11 szobának a befogadó képessége így 44 férőhely, ami pótágyakkal, illetve babaággyal tovább növelhető. Az összes szobánk saját fürdőszobával rendelkezik, és ágyneműt, törölközőt szintén adunk vendégeinknek, a földszinti és a tetőtéri szobáink, televízióval is fel vannak szerelve.

?